سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوره های جامع ورود به بازارکار

  

فرض کنید سایت ما پر از اطلاعات مفید و مقالات تراز اول در رابطه با محصولات یا خدمات ما می باشد .
حال اگر بازدیدکنندگان سایت نتوانند راه خود را به آسانی در میان صفحات ما پیدا کنند دیگر هرگز به وبسایت ما باز نخواهند گشت!
داشتن محتوای خوب شرط لازم است ولی به هیچ وجه کافی نیست.
یکی از مهم ترین نکات در طراحی سایت، طراحی صحیح پیوندهای بین صفحات آن سایت است که متاسفانه این نکته‌ی مهم در طراحی بیشتر وب سایت ها نادیده گرفته می شود.
در ادامه من قصد دارم 7نکته ی بسیار مهم که به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید پیوندهای بین صفحات وب سایتتان را بهتر و اصولی تر طراحی کنید به شما آموزش دهم.

 

• از لینکهای متنی یا به عبارتی ancher text استفاده کنید.

شاید استفاده از تصاویر واشکال گرافیکی در سایت بسیار جذاب و زیبا باشد اما بعضی مواقع انتخاب خوبی نیست.
تا جایی که برایتان امکان دارد سعی کنید که پیوندهای موجود بین صفحاتتان را بصورت لینک های متنی طراحی کنید، زیرا این نوع لینکها بسیار موثر تر از لینکهای تصویری یا گرافیکی عمل می کنند . طبق نتایج آماری گوگل انالیتیکس پیوند های متنی بیشتر از آیکن ها وتصاویر توسط کاربران کلیک میشود. در ضمن این مورد به سئو سایت شما نیز کمک خواهد کرد .

• راه حل مناسب برای استفاده از لینکهای گرافیکی!

اگر شما ناچارید که از لینکهای تصویری یا گرافیکی در وب سایتتان استفاده نمایید حتما alt image را برای تصاویرتان تعریف کنید. استفاده از این پارامتر در طراحی لینکهای تصویری باعث می شود شما در سرچ تصویری گوگل نیز نمایش داده شود و همچنین کاربرانی که گرافیک و تصویر جستجو گر های خود را نیز غیر فعال کرده اند نیز بتوانند راه خود را درصفحات وب سایت شما پیدا کنند .این مورد نیز از اصولی است که در سئوی سایت از اهمیت بسزایی برخوردار است.

• دسترسی سریع را ایجاد کنید.

سعی کنید حتما در قسمت پایین هر صفحه یا بین صفحات ، با استفاده از لینکهای متنی که قبلا توضیح داده شد،‌
راهنمایی واضح از سایتتان ارائه دهید تا صفحات اصلی سایت شما از این طریق نیز قابل دسترسی باشند، در مراحل سئو با بررسی محتوای سایت شما باید این لینک ها را ایجاد کنید.

• یک صفحه با عنوان نقشه سایت طراحی کنید .

صفحه نقشه سایت می تواند یک راهنمای بسیار خوب برای کاربران سایت شما باشد.
در طراحی صفحه نقشه سایتتان سعی کنید از یک درختواره استفاده کنید به گونه ای که صفحات اصلی سایت بطور واضح در آن مشخص شده و زیر مجموعه های صفحات زیر آن به صورت منظم نمایش داده شود.
این کار بسیار مهم و تاثیر گذار خواهد بود. حتماً آن امتحان کنید.

• از بکار بردن فریم ها اکیدا پرهیز کنید!

میتوان به طور قطع گفت عمر این تگ html به پایان رسیده و اکنون بهتراست دنبال یک جایگزین مطمئن و بهتر بود.
تا جایی که برای شما مقدور است سعی کنید از بکار بردن فریم در طراحی سایتتان پرهیزکنید.
اکثر مرورگرهای رایج امروزه با نمایش فریم ها مشکل دارند و ممکن است کاربران هنگامی که در صفحه سایت شما با چند اسکرول بار مختلف روبرو می شوند به طور کامل گیج شوند !

• لینک های متحرک ایده‌ی خیلی خوبی نیست!

در طراحی صفحات سایت خود سعی کنید از لینک هایی که در حال حرکت هستند یا لینک هایی که تغییر رنگ داده و یا به صورت چشمک زن هستند پرهیز کنید.
همچنین بهتر است که لینک های بازدید شده و بازدید نشده را با تفاوت رنگ از یکدیگر متمایز نکنید .
بررسی ها نشان داده اینکار تنها باعث گیج شدن بازدید کننده های سایت شما می شود !

• استفاده ازbread crump تاثیر بسزایی دارد.

اگر سایت شما دارای منویی باشد که حتی وقتی که کاربر در میان صفحات اسکرول میکند منو از بین نرود میتوان گفت همیشه به آن محتوایی که در جستجوی آن است دسترسی داشته و منوی اصلی سایت ، که شامل بخش های مهم سایت است، در پیش روی اوست .
این روش کمک شایانی در جلوگیری از گمراه شدن کاربر در سایت شما میکند.
حتما از آن استفاده کنید.